musik

Kvartetten der lyder som et fuldt orkester.
-Der er noget i måden Big Beat spiller på som næsten kan få publikum til at tro der er elektronisk snyd med i billedet – lyden af et helt orkester flyder fra bandet som om der var fuld besætning. Men de tre medlemmers mangeårige sammenspil og øre for det gode swing og hinandens påfund er såmænd den eneste ”snyd” dette band benytter sig af.The Big Beat opstod som pauseband på det nu hedengangne og legendariske stand-up-værtshus ”DIN´S” i starten af 90´erne. Der skulle være nogen til at holde gang i publikum og ølsalget når Casper Christensen, Jan Gintberg & co ikke var på scenen. Den klarede Big Beat.
Lige til i dag er det den inspirerede ide, øjeblikkets indfald og fornemmelsen for publikum som gør Big Beat så underholdende. Kombinationen af musikalsk og sammenspillet erfaring, ukendte numre med swing i og gamle travere spillet med ny energi – giver en koncert med Big Beat den særlige stemning som man kun kan få ved livemusik. Der bliver grinet både på og foran scenen.

Til alle koncerter bydes på nye og kendte ansigter – Big Beats optræden sker nemlig med besøg af erfarne kræfter fra den danske musikscene. Ved koncerten den 1 juli, vil Kristian Boll ( sang og guitar ) og Jørgen Emerek ( trommer ) få følgeskab af en af danmarks mest benyttede bassister, Lars Danielsson, som bl.a. er kendt for sit mangeårige samarbejde med Sanne Salomonsen og Thomas Helmig, samt Nis Toke Madsen ( Tue West ) på guitar.
Den 8. juli 22. juli, vil det være Kaspar Lindhardt der varetager bassen mens Martin Zangenberg er tilbage med sin Keith Richard inspireret stil og sound.


Lørdag d.15. juli kl. 19.00 får Cafe Espersen på Dragør Havn besøg af The Ramblers.Der bydes denne aften på fællessang i genrerne rock, pop, blues og country med klassikere fra de sidste årtier, når The Ramblers spiller sange af bl.a. Eric Clapton, Rolling Stones, Steve Miller Band, Beatles, James Taylor, Bob Dylan, Gasolin, Van Morrison, Bob Marley krydret med egne numre.The Ramblers består af:
Bjarne Kristensen på akustisk guitar og vokal,
Kaspar Lindhardt på bas
Martin Zangenberg på guitar og vokal
Jørgen Emerek på trommer.

Syrup & Honey er et easylistening coverband der sigter mod at spille et bredt udsnit af både nyt og gammelt. Bandet hælder til den rytmisk akustiske genre, men er også i berøring med blues og det lidt mere jazzede.
Bandet består af 2 vokaler, nemlig Lotte Ravn og Lars Hansen, Morten Nielsen på bas, Lars Bach Nielsen på trommer og Michael Andersen på guitar”.


Christopher Brandt & Swing Brothers vender tilbage……
Christopher Brandt og Swing Brothers vender tilbage til Cafe Espersen på lørdag den 12. august kl. 19.00.Orkestret har fundet sammen om et repertoire med Frank Sinatra, Andy Williams, Michael Buble og også vores egen Otto Brandenburg som forbilleder. Sangeren Christopher Brandt var med i Dansk Melodi grand prix 2011, og trommeslager Bjørn Højsteen spillede med Otto Brandenburg tilbage i 60’erne, så det må siges orkestret spænder vidt. Besætningen med en ung sanger på 28 år og en swing kvartet af lidt ældre årgang, hvor alle er 60+, har vist sig som en rigtig god idé, og en berigelse for begge parter. Musikken er meget svingende, og opfordrer til dans.
(Repertoiret spænder vidt med numre som – The lady is a tramp – I got you under my skin – Blue moon – The girl from Ipanema – Nattens sidste cigaret – Fly me to the moon – og ældre danske melodier, i swing tempo. Oh babe kom med et bud – Quando Quando Quando – Når en sailor går i land – To lys på et bord – m m fl )Besætningen:
Christopher Brandt – sang
Ole Schmidt – tenorsax
Jørgen Schaarup – guitar
Kell Malmgren – bas
Bjørn Højsteen Tromme

Café Espersen bliver lørdag den 19. august fra kl. 19 fyldt med danske hits fra bandet Danske Hits. Det populære band spiller – som navnet antyder – de store, danske hits fra 80’erne og frem til i dag. Der er ingen tvivl om, at numre fra bl.a. Dodo & The Dodos, Danser Med Drenge, Thomas Helmig, Sanne og Tøsedrengene lægger op til fællessang på caféen, mens sommeren nydes med lækker mad fra caféens store grill. Danske Hits består af top-erfarne musikere og stiller denne lørdag op med Laila Engelbrecht Nilsson i front, John Andresen Vinther på trommer, Craig Herrmann på bas, Jonas Mars Damiri på guitar og Ole Lund Sørensen på keyboards.Bandet spiller i hele landet, men denne gang glæder de sig til at lægge vejen forbi den hyggelige café i Dragør – og det kan I også roligt gøre. Læs mere på www.cafeespersen.dk og www.danskehits.dk.

Om danske hits:
Dansk musik har måske aldrig stået stærkere. Der er ikke langt mellem de danske kunstnere på radioernes playlister, og måned efter måned stryger danske numre til tops på hitlisterne. Med coverbandet Danske Hits bliver din fest også et hit. Det populære orkester har nemlig gjort den danske musik til sit varemærke! Dine gæster elsker med garanti alle de kendte numre, som Danske Hits spiller. Alle sammen af danske kunstnere – men ikke kun på dansk.Danske Hits tager jer med på en rejse rundt på de danske top-charts fra 80’erne og helt frem til i dag. Så hvad enten I var unge dengang eller nu, er der noget I kender – og slet ikke kan lade være med at synge med på! Med stil, show og charme får I en aften, der emmer af alt det bedste, den danske musikscene har givet os de seneste 30 år!Danske Hits kan selvfølgelig hyres til alle slags arrangementer i hele landet. Og skulle der have sneget sig nogen med et mere kosmopolitisk livssyn ind, kan vi godt lokkes til også at spille et par internationale tophits.

The Påhits er et band med stor forkærlighed for rock, pop og country twang – både fra den danske og internationale skattekiste. Det alsidige repertoire dækker kunstnere såsom Bruce Springsteen, Van Morrison, Elvis, Clapton, Thomas Helmig, Kim Larsen/Gasolin m.fl.
Et stensikkert hit for enhver uanset alder.The Påhits består af de fem garvede musikere;
Martin Seiferheld på sang og guitar
Kim Nielsen på guitar og sang
Jens Seneberg på keyboard
Chris Vadstrup på bas
Jørgen Emerek på trommer